fbpx

Få hjelp med oppussingen!

Sikringsskap, stikkontakter og oppheng av komfyrvakt. Det er det som ofte assosieres med elektrikere – men det er så utrolig mye mer vi kan hjelpe deg med.

Om du går med oppussingsplaner i magen, så bør du definitivt rådføre deg med en elektriker. Våre elektrikere er godt kjent med de fleste oppussingsscenarioer, noe som kan komme deg til nytte

Simen og Patrick er klar for å løse dine elektriske problemer

Nyttig kunnskap tilgjengelig for deg

Vurderer du å installere led-downlights? Eller kanskje du kunne tenkt deg å skjult hele det elektriske anlegget? Dette er prosjekter som krever en stor grad av presisjon og gjerne noe planlegging. Men selv om dette kan virke overveldende så er dette noe som vi har stor erfaring med og kan fint behjelpe deg med.

Vår ekspertise er problemløsning innenfor elektrofaget, og det finnes ekstremt få begrensninger for hva som er mulig. Våre elektrikere kommer gjerne til deg for å gi råd og bistå deg i planleggingen. Bestiller du en gratis befaring, så vil du i tillegg til gode råd og inspirasjon til forskjellige løsninger, også få med et uforpliktende tilbud – der du får total oversikt over hva vi kan tilby til ditt prosjekt. 

Hva kan man gjøre selv?

Når man skal pusse opp så er fort gjort å bare sette i gang. Det er veldig gøy å gå i gang med et nytt prosjekt, og man tenker ofte at man skal klare mye selv. Vi støtter at flere skal utforske sine praktiske ferdigheter, men det er noe man bare må få hjelp til. Eksempelvis så det ikke anbefalt å utføre noe elektrisk arbeid man ikke er 100{7ba4b24c9eb2a858600f81c203489aaecc827b245091e3222be7f98ab00f7c41} komfortabel med å gjøre på egen hånd. Det er dessuten få ting man kan utføre selv uten lovlig autorisasjon. Dette kan du lese mer om i denne guiden som Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap har utformet.

Det er også en del du kanskje ikke visste var mulig? Med dagens teknologi så kan man skjule ledninger og annet elektrisk utstyr. Man kan også benytte seg av smarte løsninger som Plejd og lignende. Det er en bluetooth-basert lysstyringsteknologi som lar deg styre all belysning fra både telefonen, trådløse lysbrytere og dimmere.

Bestill gratis befaring – få gode råd om hva som er mulig

Om du ikke ønsker å endre så mye på det elektriske anlegget, men er usikker på om det er i henhold til dagens krav, så er det også mulig for deg å bestille en el-sjekk. Det er en visuell sjekk og måling av ditt elektriske anlegg, der vi ser nærmere etter brannfarlige løsninger og/eller mulige forbedringer. Vi tar også en titt i ditt sikringsskap for å se hvordan sikkerheten er forhold til dagens standard. Dette kan være særlig lurt om du har tenkt til å selge eller om du skal pusse opp, siden dette definitivt vil øke verdien på boligen din.

Få kampanjepris og bestill el-sjekk her!