fbpx

Manualer

CTM Lyng komfyvakt

Fastmontert komfyrvakt er et sikkerhetsprodukt som overvåker platetoppen/ komfyren. Den har en todelt sikkerhetsfunksjon: Timerfunksjon og vakt for overtemperatur. Mkomfy har tampersikring. Mkomfy består av to moduler; én komfyrvaktsensor (som monteres på vegg over komfyr) og én komfyrstikk som kobles til platetopp/ komfyr.

Scandinavian Electric komfyrvakt

Komfyrvakt SE1000 er en ny trådløs komfyrvakt fra Scandinavian Electric. Med unik fleksibilitet, enkel montering og diskret utseende, er SE1000 et godt valg for alle kjøkkenløsninger.

MicroMatic MTC2

MTC2 1991 TERMOSTAT HVIT GENERELT Microtemp er en elektronisk termostatserie for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH. Alle termostatene i Microtemp-serien er utstyrt med 2-polet bryter og passer inn i de fleste systemer som brukes i Norge. I front på termostatene er det en lysdiode som lyser når varmen er innkoplet. Termostatene i Microtemp-serien kan direkte styre inntil 3600W (16A). For større belastninger kan termostatene styre kontaktorer.

MTC2 leveres i 3 utførelser:
• Gulvvarmetermostat
• Romtermostat med løs romføler
• Romtermostat med innebygd føler Alle modeller av MTC2 har mulighet for sparetemperatur og frostsikring på 5°C, og leveres i hvit, alu og antrasitt farge.

MicroMatic MTC3

Nå har Microtemp blitt enda bedre! Møt nye Microtemp MTC3; Samme gode kvalitet, enda bedre funksjonalitet og splitter nytt design.

• Fleksibel – Alt-i-ett termostat og regulator
• Energieffektiv – Innebygd timer for sparetemperatur iht. TEK10
• Attraktiv – Valgfritt design, mange farge og rammemuligheter
• Lettlest – Stort, lettlest display med bakgrunnsbelysning
• Enkel – Rask og velkjent montering. Enkel innstilling
• Brukervennlig – Lett å forstå, enkel å bruke Med innebygget timer, kan MTC3 håndtere dag- og nattsenking av temperaturen.

Schneider termostat med gulvføler

Elektronisk 2P 16A termostat med gulvføler, for styring av ohmsk last inntil 3600W.
Temperaturområde: +5 til 50°C. 1gr. følsomhet mellom PÅ og AV. LED indikator; grønn (spenningssatt), rød (innkoblet/varmer). Leveres med gulvføler.

Schneider termostat med touch

Elektronisk 16A 2P termostat med trykk-display. For regulering av ohmsk last på inntil 3600W. For luft-eller gulvføler, eller begge deler samtidig (dual mode). Temperaturområde romføler: +5 til 35 gr.C, gulvføler: +5 til 50gr C. Maks-temperaturgrensen (justerbar) er beskyttet med PIN-kode. 1gr. følsomhet mellom PÅ og AV. Mulighet for nattsenking.

Tesla ladestasjon

De fleste hjem lar deg lade opp til 8.5 kW eller 42 km/time* ved bruk av en 3-fase 230V tilkobling. Dette er mer enn nok for å lade opp over natten.

Enkelte hjem har 3-fase 400V strømnett. Denne forbindelsen lar deg lade opp til 11 kW eller 54 km/time*.

16.5 kW eller 81 km per time* er oppnåelig hvis mer kapasitet er tilgjengelig eller du har planer om å oppgradere strømnettet ditt.

Elko dimmer 315

Benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper eller lavvolt halogen med de fleste typer elektronisk trafo.Dimmeren passer inn i standard veggbokser og i alle ELKO kombinasjonsplater. Mulighet for montering av lysmodul for lys rundt dimmerknappen.