fbpx

MicroMatic MTC2

MTC2 1991 TERMOSTAT HVIT GENERELT Microtemp er en elektronisk termostatserie for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH. Alle termostatene i Microtemp-serien er utstyrt med 2-polet bryter og passer inn i de fleste systemer som brukes i Norge. I front på termostatene er det en lysdiode som lyser når varmen er innkoplet. Termostatene i Microtemp-serien kan direkte styre inntil 3600W (16A). For større belastninger kan termostatene styre kontaktorer. MTC2 leveres i 3 utførelser: • Gulvvarmetermostat • Romtermostat med løs romføler • Romtermostat med innebygd føler Alle modeller av MTC2 har mulighet for sparetemperatur og frostsikring på 5°C, og leveres i hvit, alu og antrasitt farge.

Temperaturinnstilling

MICROTEMP har et temperaturinnstillingsområde fra 0-40 °C. Innstill ønsket temperatur med piltastene, innstilt temperatur vises i displayet. Termostaten regulerer etter å oppnå den beste komforten og største energisparingen ved hjelp av en nøyaktig PWM-styring. Det vil gå min. 2 – 48 timer før temperaturen har stabilisert seg i rommet, avhengig av gulvkonstruksjon, se tegning. Om nødvendig kan den deretter finjusteres. OBS: Dette gjelder både termostat med romføler og/eller gulvføler.

Nattsenking

Nattsenkings-/sparetemperaturfunksjonen aktiveres via et 230 V signal fra et eksternt ur/timer koplet til klemme S. Funksjonen er fabrikkinnstilt til 5 °C (2-8 °C MTC2). Lysdioden lyser grønt når økonomisignalet er aktivt og rødt når oppvarmingen er aktiv.

Frostvern

Hvis signalet er koplet til via en likeretterdiode, vil termostaten holde en gulv-/romtemperatur på 10°C (5-10 °C).