fbpx

MicroMatic MTC3

Nå har Microtemp blitt enda bedre! Møt nye Microtemp MTC3; Samme gode kvalitet, enda bedre funksjonalitet og splitter nytt design.

• Fleksibel – Alt-i-ett termostat og regulator
• Energieffektiv – Innebygd timer for sparetemperatur iht. TEK10
• Attraktiv – Valgfritt design, mange farge og rammemuligheter
• Lettlest – Stort, lettlest display med bakgrunnsbelysning
• Enkel – Rask og velkjent montering. Enkel innstilling
• Brukervennlig – Lett å forstå, enkel å bruke Med innebygget timer, kan MTC3 håndtere dag- og nattsenking av temperaturen.

Termostaten vil slå på varmesystemet ved forhåndsvalgte tidspunkter for hver dag i uken. Termostaten er forhåndsinnstilt med opp til fire hendelser for hver ukedag. Hvis man senker temperaturen når ingen er hjemme, reduseres energiutgiftene uten tap av komfort. Termostaten har forhåndsinnstilte varmeplaner som passer de fleste boliger.

MTC3 har et temperaturinnstillingsområde på 0-40 °C, nattsenking, frostsikring og grensetemperaturer som sikrer komforten hos deg og verner eiendommen mot for høye eller lave temperaturer. Frontdekslet kan vippes ned.

Bak frontdekslet, på venstre side av fronten, er det en på/ av-bryter, opp = på / ned = av. På høyre side er det tre knapper. En knapp oppe, en i midten og en nede.

Knappen i midten brukes til å gå inn i menyen og bekrefte endringer og innstillinger foretatt i den. Den øvre og nedre knappen brukes til å bla gjennom menyen og endre parametere og innstillinger.

Trykk på en av knappene for å aktivere termostaten og gå inn i menyen. Hold deretter på knappen i midten i fem sekunder. Merk: Hvis du holder knappen i midten inne i ti sekunder, blir termostaten nullstilt til fabrikkinnstilling, dvs. alle innstillingene vil da være tilbakestilt til fabrikkinnstilling.

Denne termostaten kan brukes som kontroller for elektrisk romoppvarming i henhold til EN50559.