fbpx

Elektris blir nå en del av Boligelektrikeren AS

Vi er en stolt, mangeårig leverandør av elektrikertjenester, og vi jobber målrettet med å tilby effektive og gode løsninger til kundene våre. Vi jobber alltid med kompetanseheving og fornying, slik at våre elektrikere kjapt og enkelt kan løse problemene dine. Det skal vi fortsette med nå som Elektris blir en del av Boligelektrikeren AS.

Hva betyr dette for deg?

Som kunde av oss kan du være trygg på at tjenestene våre blir levert av dyktige, fleksible og imøtekommende fagfolk – til avtalt tid og på kort varsel. Dette er verdier vi tar med oss når vi nå blir en del av Boligelektrikeren AS.

Et voksende selskap

Selskapene som nå blir en del av Boligelektrikeren AS, består av fire elektroselskaper som sammen tidligere har hatt en felles vaktordning. Samlet under et nytt navn skal vi fortsette å være en effektiv og forutsigbar samarbeidspartner som jobber målrettet med rekruttering av nye talenter og kompetanseheving. Slik sikrer vi at våre ansatte er motiverte, punktlige og effektive i møte med deg.

 

Vi hører gjerne fra deg

Vi håper du vil fortsette å benytte deg av tjenestene våre, og vi hører gjerne fra deg hvis du har noen spørsmål om våre tjenester. Du kan nå oss på våre vanlige kanaler:

 

Telefon              22 43 01 07
Epost                 post@elektris.no
Nettside            www.elektris.no

 

Du kan også nå oss gjennom vår nye felles plattform «Boligelektrikeren AS».

Telefon              02424
Epost                 post@boligelektrikeren.no
Nettside            www.boligelektrikeren.no