fbpx

Interiørdesigner – Rudolf Helberg

RUDOLF HELBERG
Interiørdesigner / Dekoratør
Angleterre Interiør

Rudolf er utdannet dekoratør fra Sverre Wolff Dekoratør & Reklameskole i 1993.

Etter endt studietid jobbet han som dekoratør for Steen & Strøm, Glasmagasinet, gullsmedforretningene David‐A ndersen og Thune. Videre var han engasjert som boligstyler og stylist for diverse interiørmagasiner. I samarbeid med Marianne Arnesen gav han ut hobbyboken «Blått & Hvitt» på Damm forlag i 2008, en inspirerende samling av dekor og interiørdetaljer man selv kan lage til hytte og hus.

De siste åtte årene har han jobbet som interiørdesigner for Wille Interiør, og sammen med Anemone Wille Våge og hennes team har han hatt mange spennende oppdrag i inn‐ og utland. Det har vært innredning og styling av alt fra private hjem og landsteder ved sjøen eller på fjellet til offentlige interiører som hoteller og restauranter.

Rudolf jobber mye med kontraster, enten i form av materialvalg, farger, eller stilarter. Spesielt liker han å blande stramme elementer av modernisme med den luksuriøse følelsen som vakre antikviteter gir, en slags eklektisk syntese av nytt og gammelt. Men det viktigste for ham er at sluttresultatet er et rom som oppleves som unikt, personlig og harmonisk.

  Fullt navn*

  Mobilnr*

  E-post*

  Postnr*

  Poststed*

  Kort beskrivelse av oppdraget*

  *Obligatorisk felt