fbpx

el-sjekk

Sjekk ditt elektriske anlegg for kun 732,-

 

Vinteren er i full sving og strømforbruket i de fleste norske hjem er høyt. Med høye strømpriser er det også viktig å se på hvor man kan spare eller fjerne eventuelle strømtyver. Med den kalde og mørke tiden jobber anlegget i full sving for å varme opp boligen og holde det lyst på mørke dager. Dette gjør at eldre elektriske anlegg kan oppleve feil eller overbelastet over tid.

 

“Faglig ansvarlige hos oss minner også om at det kan være små strømtyver på grunn av jordfeil i gamle sikringsskap. Dersom boligen har en mindre jordfeil som sikringsskapet ikke slår ut på vil det oppstå lekasjestrømmer som havner på strømregningen, men også kan føre til berøringsfare. Med nye jordfeilautomater slipper du denne bekymringen.

 

Dette og mye mer vil vi få et bilde og oversikt over ved å komme ut på en el-sjekk hos deg. Det går raskt og vi finner fort ut tilstanden på anlegget når vi er på besøk. Har du ting du er usikker eller lurer på besvarer vi også dette på stedet. Har du behovet for en rask gjennomgang og få en elektriker til å se gjennom anlegget ditt?

 

Vi tilbyr nå en komplett el-sjekk for totalt 732,-

 

Dette inkluderer elektriker hos deg med kjøring og servicebil inkludert. En gjennomgang av det elektriske anlegget med faglige råd, anbefalinger og tips. Helt uforpliktende. Vi har gjennomført el-sjekk i Oslo og Viken siden 2000 tallet, avdekt feil og utbedret mange elektriske anlegg.

Vi kommer raskt, gjerne på dagen, til kunder i Oslo og Akershus.

Ring oss i dag eller send inn skjemaet til høyre.